mame_za_mame

HUMANITARNA AKCIJA ”MAME ZA MAME“
Poznate mame pomažu samohranim majkama
 
Immooutlet centar doniraće klubu Samohranih majki sredstva koja su za Uskršnje praznike posetioci i zakupci centra sakupili u okviru humanitarne akcije „Mame za mame“, u sredu, 25. aprila, sa početkom u 13 časova, u prostorijama Mesne zajednice Galenika, Momčila Radivojevića 34. Humanitarnu akciju već tradicionalno podržavaju poznate mame koje svaki put pruže podršku samohranim majkama i uruče im sredstva koja su prikupljena za njih.
Ovoga puta, VIP mamama velikog srca koje su do sada podržavale akciju Mame za mame, voditeljke Maja Nikolić, Nina Lečić, Snežana Dakić pridružile su se i glumice Kalina Kovačević i Anita Lazić, koje će se u sredu družiti sa samohranim mamama i njihovim mališanima.
Immo Outlet Centar želi da se zahvali svim mamama koji su podržale akciju “Mame za mame” i da Vas pozove da prisustvujete uručenju prikupljenih sredstava samohranim majkama, kojima je ova vrsta pomoći neophodna.
„Ponosni smo što smo kroz našu humanitarnu akcija Mame za mame već treći put prikupili donaciju za Klub samohranih majki i uspeli bar malo da olakšamo život tim hrabrim ženama. Želeo bih da se zahvalim i posetiocima našeg outlet centra koji su donirali hranu, igračke i garderobu kao i svim poznatim majkama koje su sa nama od samog početka. Izraz na licama mališana i njihovih majki kada dobiju paketiće, je zaista neprocenjiv i udrženim snagama ćemo im pomagati i dalje koliko je u našoj mogućnosti.“  – izjavila je Aleksandra Janković, PR i menadžer za komunikaciju u kompaniji Confluence Proprety Management, koja upravlja Immo outlet centrom.

 

Povezana vest:  Najlepša praznična iznenađenja u Galeriji Belgrade!