kraljevski_apartmanKraljevski apartman svira besplatno u SKC-u 

Hard-hevi rok grupa „Kraljevski apartman“ sviraće 13. marta besplatno u klubu „Living rum“ Studentskog kulturnog centra Beograda (SKC), saopštila je danas promoterska kuća „Pro medija“. 
Kako se navodi, koncert je poklon vernim ljubteljima grupe, nosi naziv „Poklon Beogradu“, i na „njemu će se pojaviti dosta zanimljivih gostiju“. 
-Postoje i karte, koje su naravno besplatne, ali zbog oganičenog kapaciteta prostora mora se doći po njih u SKC – saopštio je organizator. 
„Kraljevski apartman“ osnovao je 1995. godine gitarista Zoran Zdravković, sa Zoranom Lalovićem Lovketom kao pevačem. Bend je snimio pet albuma, od kojih poslednja dva za PGP-RTS (2004). 
„Kraljevski apartman“ je pored ostalog bio predizvođač na beogradskim koncertima grupa „Dip parpl“ (Deep Purple) i „Vajtsnejk“ (Whitesnake). 
Lalović je 2007. godine napustio bend, ali je pre godinu dana prihvatio da se vrati, jer njegovu zamenu Ivana Đerkovića „ljubitelji grupe nisu dobro prihvatili“, navodi se „Vikipedija“ prezentaciji „Kraljevskog apartmana“ na engleskom jeziku. 
Poslednji album grupe, „Čuvar tajni“, objavljen je 2008. godine i ujedno je jedini sa Đerkovićem u postavi. 

Povezana vest:  Whitesnake i srpska publika jači od oluje