lester_mekejleb_par_olimTOP 16, EVROLIGA

Igrači Partizana: Pokušaćemo da iznenadimo Barselonu

 

Košarkaši Partizana Lester Mekejleb i Lorens Roberts izjavili su danas da će crno beli učiniti sve da naprave iznenađenje i savladaju domaću Barselonu u odlučujućoj utakmici za plasman u četvrtfinale Evrolige.

-Izaći ćemo na teren i borićemo se žestoko. Probaćemo da pobedimo sutra. Ne možemo da razmišljamo o utakmici u Atini. Mislimo samo na Barselonu, to je najvažniji meč u dosadašnjem toku sezone – rekao je plejmejker Mekejleb novinarima na aerodromu u Beogradu.

Povezana vest:  Nebojša Bošković u borbi za svetsku titulu u basketu 1na1

Partizan bi u slučaju poraza mogao da se plasira u četvrtfinale, pod uslovom da u duelu dva grčka tima Panatinaikos savlada Marusi. Ako Partizan izgubi, a Marusi pobedi, dalje idu Grci zbog bolje koš razlike u međusobnim duelima.

-Čeka nas veliki izazov, ali zato se igra košarka. Moraš da izađeš na teren i daš sve od sebe. Nećemo pratiti meč u Atini. Moramo da odradimo svoj posao, ne smemo da zavisimo od drugih – gaključio je krilni centar Roberts.

Povezana vest:  Partizan ubedljiv protiv Hemofarma

Ekipa Partizana je sa više od pet i po sati zakašnjenja zbog kvara na avionu danas otputovala u Barselonu.

Obe utakmice Grupe E Top 16 faze Evrolige igraju se sutra, s tim što duel Panatinaikos-Marusi počinje u 18 sati, a meč Barselona-Partizan igra se od 20.45.