slavica-cukteras
4. DIET PLUS GRAND FESTIVAL
TREĆE POLUFINALNO VEČE

U finalu Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jeftić, Cakana, Stevan Anđelković, Aleksandra Bursać i Đani i Dragi Domić

U poslednjem polufinalu jednog od najvećih festivala na Balkanu izabrano je još sedam najboljih izvođača od predstavljenih 19!
I treće večeri “Diet Plus Grand festivala” na Košutnjaku bilo je podjednako spektakularno kao prve dve večeri, a 19 kompozicija borilo se za prolaz u finale. Publici u studiju, gledaocima Pinka i stručnom žiriju predstavili su se Blek Pantersi, Milan Mitrović, Jadranka Barjatarević, Aleksandra Bursać, Bojana Šarović, Biljana Jevtić, Gagi Bend, Mirjana Mirković, Jelena Marinkov, Nemanja Nikolić, Ćira, Dragica Radosavljević Cakana, Stevan Anđelković, Đani i Dragi Domić, Anabela, Marko Bulat, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Radoslav Rodić Roki i Radiša Urošević.
Treće polufinalne večeri  u žiriju su se između ostalih našli Predrag Živković Tozovac, Ana Bekuta,  Lepa Brena, Viki Miljković i Nina Radulović Lečić… Pored njih i publika je ta koja je svojim glasovima odlučila ko će se naći u finalu.
Nakon dve kvalifikacione večeri i proglašenih 14 finalista, večeras su im se pridružili: Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jeftić, Cakana, Stevan Anđelković, Aleksandra Bursać I duet Đani i Dragi Domić.

Povezana vest:  Završeno glasanje žirija - 36 demo bendova na Demofestu