bend_KOMA

KONCERTNA PROMOCIJA  albuma „Made Of Nothing“ grupe Koma i spota „The Last Star“
 
U četvrtak 26. aprila u klub „Fest“, Zemun biće održana koncertna promocija instrumentalnog albuma „Made Of Nothing“ novosadskog sastava Koma i prezentaciju novog spota „The Last Star“.
Oko pola deset biće predstavljen novi spot, a koncert počinje u 22 sata.
Nakon nastupa Kome kao podrška sviraće bend Teška srca iz Beograda.
Grupa KOMA osnovana je u Novom Sadu 2009. godine. “Naša ideja je da svojim delom, insturmentalnom muzikom i bez upotrebe reči koje su u današnje vreme izgubile smisao, predstavimo slušaocima emotivni doživljaj sveta u kome živimo i stvaramo. Svaka pesma predstavlja određenu SLIKU – impresiju ili događaj iz života.”
Grupu su osnovali Ćomi i Savara, (eks Ritam nereda). Kada im se nekoliko meseci kasnije pridružila Saška bend dobija ime KOMA. U martu 2010. godine, u studiju 1 RTVNS, na živom sešnu, zabeleženo je osam demo SLIKA pod zajedničkim nazivom LIVE IN KOMA. Ćomi, Saška i Savara su tokom leta 2010. godine nastupili na festivalima Exit i NišVille, kao i na Gitarijadi Ratkovo. Prošle jeseni završili su rad na još deset pesama i predstavili ih na samostalnoj svirci u klubu „Roadies“ (Novi Sad). Posle šest meseci redovnih proba, počeli su snimanje u novosadskom studiju „Alpha“. Snimanje i miksovanje albuma trajalo je od maja do septembra 2011. godine i pred vama je rezultat tog vrednog rada: „Made Of Nothing“, album koji se sastoji od 14 kompozicija. Uživajte!

 

Povezana vest:  ARTAN LILI PREDSTAVLJAJU NOVI SPOT ZA PESMU „SAJKO"