joksimovic_koncert (1)

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA ZAVRŠETKU ROĐENDANSKOG MESECA U USCE SC

 

Popularni pevač će biti specijalni gost na otvaranju „Eurovision karaoke takmičenja“ koje će obeležiti kraj proslave jubilarnog 3. rođendana šoping centra. Od 19 časova svi zainteresovani moći će da učestvuju u „USCE Eurovision karaoke“ takmičenju i tako osvoje brojne vredne nagrade. Takmičari će pevati najveće evrovizijske hitove, a ocenjivaće ih žiri koji će činiti Jelena Ilić, Maja Japundža Nikolić, Lejla Hot i predstavnik USCE SC.

Povezana vest:  MTV PUSH za decembar - jedanaest Push izvođača iz 2012 godine

Specijalni gost otvaranja takmičenja u karaokama u USCE SC biće srpski predstavnik na pesmi Evrovizije u Bakuu Željko Joksimović.

Najsrećniji posetioci koji su se tokokm 33 dana prijavljivali kod promoterki USCE Shopping Centra biće u prilici da osvoje tri putovanja u trajanju od sedam dana za dve osobe. Fenomenalni popusti i do 70 odsto u okviru „Story Shopping groznice“ biće na raposlaganju posetiocima od 17 do 22 časa.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Tončiju u konačnoj odluci pomaže Petar Grašo!

Za nezaboravan program i nesvakidašnjiu rođendansku žurku pobrinuće se bend raznolikosti muzičkih stilova i prepoznatljivog zvuka bras sekcije Gruvlend sessions /Zemlja gruva koja nastupa u 17 časova i sve popularniji bend Gitarsi, koji će nastupati u 21 čas.