Screenshot_Novi_Dvori
MTV PREMIJERA: CONNECT – „GAME OVER“

MTV Premijera donosi u ponedeljak, 7. maja u 20 sati novi spot proslavljene zaprešićke hip hop četvorke Connect naziva “Game Over”.
“Starci kažu kako je vreme da se ženimo i kako željno iščekuju unuke, pa smo snimili pesmu i obradili je na tu temu. Istina je da se polako budi želja za očinstvom i voleli bi, dok smo još mladi, svoje sinove da naučimo kako da love ribe, igraju košarku, i rade ostale muške stvari, ali zeznuta je ova prelazna faza, odnosno činjenica da ulaskom u brak nema više ludovanja, igranja playstationa s ekipicom do 5 ujutro, upoznavanja novih cura itd., tako da smo slične misli preneli u pesmu i prikladno joj dali naziv „Game Over“.
Tim su rečima momci iz Connecta najavili svoj novi singl, a da su ga ozbiljno shvatili govori i činjenica da je ovo njihov najzahtjevniji spot dosad. Sniman je gotovo tri nedelje na lokacijama na otoku Pagu, u Zaprešiću u Novim dvorima i na imanju Trajbar. Na snimanju je učestvovalo više od 30 statista, a režiser Mario Mlakar potrudio se da napravi prvi mali film.
Kako je taj “mali film” ispao pogledajte u ponedeljak, 7. maja u 20 sati na regionalnom MTV kanalu i na mtv.rs.

Povezana vest:  AC/DC na meti društva za zaštitu ptica