Zeljko_RTSNovo Željkovo iznenađenje: “Su Amor Me Vencio” – kao duet

Srpski predstavnik na 57. Pesmi Evrovizije ne prestaje da fascinira auditorijum svojom kreativnošću. Pred vam je opet drugačija verzija pesme “Nije ljubav stvar”- Željko je pesmu snimio u duetu, sa mladim španskim kolegom Samuelom Kuendom. Tekstopisac je Serhio Čiko.

Željkovog nastupa u velelepnoj Baku Kristalnoj dvorani, ljubitelji Evrovizije, poklonici muzike i umetničkog stvaralaštva Željka Joksimovića imaju priliku da uživaju u pesmi „Nije ljubav stvar“ na mnogo načina: u originalnoj instrumentalnoj verziji, muzički najraskošnijoj simfonijskoj i još četiri verzije na srpskom, engleskom, ruskom i španskom jeziku (Željkov tim dodaje „Za sada“ ). Uskoro predstoji i premijera zvaničnog video spota pesme „Nije ljubav stvar“ koji će takođe biti sasvim drugačiji zbog interpretacije na jeziku znakova.

Povezana vest:  Sutra počinje Orange party

Do tada uživajte uz najnoviju, špansku verziju pesme Srbije za Baku 2012. koju izvode Željko Joksimović i Samuel Kuenda.

Samuel Kuenda je mlada afirmisana muzička zvezda Španije. Muzikom se bavi od detinjstva, završio je studije violine,. Učestvovao je na brojnim renomiranim muzičkim festivalima a 2009. godine i u španskom izdanju šou programa „Operacija trijumf“.

Povezana vest:  Lady Gaga preforsirala svoje telo zakazujući dodatne koncerte

Tekst pesme Željkla Joksimovića „Nije ljubav stvar“na španskom jeziku („Su Amor Me Vencio“) napisao je ugledni tekstopisac i kompozitor Serhio Čiko. Tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa najpoznatijim pevačima u Španiji, brojnim evropskim i latinoameričkim muzičarima. U njegovom repertoaru, koji čini 1000 tekstova, najbrojniji su tekstvi pesama najčuvenijih muzičara današnjice koji su ga angažovali u nameri da se približe velikom španskom auditorijumu u Evropi, Americi i širom sveta.

Povezana vest:  Rege Apatridi napunili Lađu

Ovde možete poslušati špansku verziju.