Ivana Jordan 3Ivana Jordan 15. marta u Pozorištu na Terazijama 
 
Posle koncerata, Jelene Tomašević, Bilje Krstić, Aleksandre Radović, Slobodana Trkulje, Borisa Režaka i Saše Vasića, Harmony music & marketing i Telekom Srbija vam, u okviru projekta „Koncerti na Terazijama“ i „Koncerti u SNP-u“,  predstavljaju solistički koncert Ivane Jordan. 
Nakon četiri objavljena albuma “Svetlost i senke” (1999.),  “Dvobojne oči” (2004.),
“Ovaj svet” (2007.) i “Tango među zvezdama” (2009.), Ivana Jordan će po prvi put održati koncert u pozorištu i to u ponedeljak 15. marta 2010.godine u Beogradu u Pozorištu na Terazijama, sa početkom u 20.30h.
Pored pesama sa svoja četiri albuma, koje ćemo čuti u izmenjenim aranžmanima, Ivana
će pevati i domaće i strane evergreen hitove. Svakako akcenat će biti stavljen na muziku, ali posetioci ovog koncerta uživaće i u sjajnom scenskom nastupu, koji će se najviše videti u numerama sa poslednjeg albuma “Tango među zvezdama”.
Karte za ovaj koncert možete kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama i na Bilet servisu po ceni od 1500,00 za balkon i  1800,00 dinara za parter.
Povezana vest:  Mateja Kežman kao DJ: Na "Divastated" žurci ću dati svoj potpisan dres na licitaciju, kako bismo skupili što više novca za klub "Olimpiu"