The_Ting_Tings_press_shot_Feb_2012 

UF! Urban Festival: Crystal Castles, The Ting Tings, Willy Moon, Barely Modern, N’toko, New Wave Syria
 
Ljubljanski Kino Šiška  za 12. juna najavljuje premijerno izdanje UF! Festivala na letnjoj sceni Križanki s headlinerima The Ting Tings i Crystal Castles!
The Ting Tings – Jules De Martino i Katie White – debitantski album prodali su u dva miliona primeraka, najviše zahvaljujući pjesmi „That’s Not My Name“, a nedavno su objavili novi „Sounds From Nowheresville“.
Iza imena Crystal Castles krije se kanadski ‘antisocijalni’ elektro duo Ethan Kath i Alice Glass, a na UF! dolaze s novim materijalom koji bi trebao biti objavljen ove godine.
Uz njih nastupaju još – Willy Moon dolazi iz Londona mada je zapravo s Novog Zelanda. Njegov brzinski uspeh mnogi upoređuju s fenomenom Lane Del Rey, a opisuju kao ‘kombinaciju Buddya Hollya, Wu-Tang Clana i Elvisa u produkciji Monty Python ekipe’.
Pre odlaska u Japan, Miha Blažič alias N’toko – slovenski electro-rapper održat će oproštajni nastup na Križankama, a domaće snage brane i New Wave Syria, odnosno Urša Golob i Rok Pezdirc, te rock’n’ roll trio Barely Modern.
Cena ulaznice iznosi 29 eura i možete ih nabaviti putem http://www.eventim.rs

   

Povezana vest:  Uoči nastupa najvećeg producenta današnjice na Exitu: 20 ultimativnih hitova Calvina Harrisa