stadion_partizana_ceo_derbi

Partizan dovodi na probu četvoricu fudbalera iz Izraela

 

Ekipa beogradskog Partizana dovešće na probu četvoricu fudbalera iz Izraela, saopštio je danas klub iz Humske. Igrači će doći na preporuku trenera prvog tima Avrama Granta, a u saradnji sa školom fudbala Beitar Nes Tubruk iz Netanije.

Planirano je da dođu napadač omladinske reprezentacije Dror Malka, golman Magi Zoabi i članovi kadetske selekcije Izraela, braća blizanci Stav i Ron Nesikovski. Oni će trenirati s mlađim kategorijama kluba, kao i filijalom crno-belih, ekipom Teleoptika, a u saopštenju na sajtu Partizana se ne navodi kada će četvorica fudbalera doći u Srbiju.

Povezana vest:  Ljorente: Pobeda u Udinama rešila šampionat

U školi fudbala Beitar Nes Tubruk poniklo je nekoliko aktuelnih reprezentativaca Izraela, među kojima su član Nirnberga Almog Koen, vezista Makabi Haife Ejal Golasa, Gaj Asulin iz Mančester sitija i drugi.

Krajem aprila na probi u Partizanu bio je mladi fudbaler iz Engleske Hari Agombar, koji se posle nekoliko dana treniranja sa ekipom vratio u svoju zemlju. Partizan je ove sezone osvojio petu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Povezana vest:  ALEKSANDAR JANKOVIĆ ODABRAO NAJBOLJE IZ SUBOTICE