Metallica_Nuremburg_bbgunsm

Metalika večeras nastupa na Ušću

 

Jedan od najpoznatijih svetskih hevi-metal bendova, „Metalika“, održaće večeras koncert na beogradskom Ušću, drugi u srpskoj prestonici. Njihov izlazak na binu se očekuje oko 21 čas, a dolazak u Beograd oko 16 časova. Čuveni američki bend prvi put je nastupio u Beogradu na stadionu Fudbalskog kluba „Partizan“ 15. juna 2004. godine.

Povezana vest:  Odeća, aksesoari i detalji za kuću sa potpisima Nicki Minaj i Adama Levina

„Metalika“ će večeras izvesti svoj čuveni „Blek (black) album“ povodom 20 godina od njegovog objavljivanja. Kapije na Ušću će prema najavi organizatora koncerta biti otvorene od 16 časova, a karte, koje su se u Srbiji prodavale po najnižim cenama u Evropi, rasprodate su.

Na internet stranici organizatora, Beogradske arene, navodi se da će prva predgrupa – francuski metal sastav „Gojira“, izaći na binu u 18.30, a američki hevi-metal bend „Mašin Hed (Maćine Head)“ oko 19.45.

Povezana vest:  VIP Sekcije na Belgrade Beer Festu

Na večerašnji koncert je zabranjeno unošenje oružja, lanaca, stvari sa matalnim šiljcima, hrane i pića, vatrometa, lasera, sprejeva, navijačkih truba, kišobrana i profesionalne opreme za snimanje.