F+TM_Unplugged_HIRES

FLORENCE + THE MACHINE EKSKLUZIVNO U EMISIJI MTV UNPLUGGED

Florence + the Machine krenula je stopama izvođača kao što su Paul McCartney, Nirvana, Bob Dylan, Lauryn Hill, Alicia Keys i Oasis, i snimila je svoj prvi nastup u okviru serijala MTV Unplugged, koji premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u petak, 18. maja u 18:30.

U pratnji tri člana njenog benda i desetočlanog gospel hora iz Njujorka, Florence je izvela hitove poput „Dog Days Are Over“,“Cosmic Love“, „Shake It Out“ i „No Light, No Light“, kao i obrade pesama “Try A Little Tenderness” Otis Reddinga, i “Jackson”, duet Jonny Casha i June Cartera iz 1963. U izvođenju ove numere im se priduružio Josh Homme iz benda Queens of The Stone Age.

Povezana vest:  Umro Glen Fraj, gitarista grupe Igls

Florence i njen bend, osim što iza sebe imaju dva kvalitetna albuma, trijumfovali su na ovogodišnjoj dodeli nagrada britanskog muzičkog časopisa NME a nakon toga odradili i veoma uspešnu turneju. Svojim neverovatnim vokalom, tekstovima i energijom Florence Welch opravdano je u rekordnom vremenu osvojila muzičku scenu širom sveta. Pojavila se sasvim neočekivano sa singlom “Kiss With A Fist” , izazvala oduševljenje a ubrzo nakon toga usledio je debi album “Lungs” 2009. godine. Dve godine kasnije nasledio ga je “Ceremonials” koji je u rekordnom roku osvojio sve top liste širom sveta i do sada je prodat u gotovo 1,7 miliona primeraka. Na ovom nastupu nastao je prvi live album za za Florence i njene prateće mašine. Album je svetlo dana ugledao početkom aprila i na njemu se nalaze najveći hitovi sa debi albuma „Lungs“ i sa aktuelnog albuma „Ceremonials“.

Povezana vest:  Whitesnake i srpska publika jači od oluje

Zato nemojte da propustite emisiju MTV Unplugged i fantastičnu Florence + the Machines, samo na MTV kanalu u petak, 18. maja, od 18:30 ili reprizno u subotu u 20:50 i nedelju u 15:00.