marina_tadic

Marina Tadić  najavljuje album Bol za bol

Pevačica Marina Tadić završila je drugi album pod nazivom Bol za bol koji će se uskoro pojaviti pod etiketom City Recordsa. Istoimena numera, ujedno i prva  sa CD-a koji ima deset pesama, postavljena je u ponedeljak na sajt You Tube i već je izazvala veliko interesovanje. Pesma je izuzetno emotivna i govori o nesrećnoj ljubavi, a njen tekst je delo tekstopisca Jelene Trifunović. Jedna je od autobiografskih sa albuma i za nju će uskoro biti snimljen i spot.

Povezana vest:  Sara Jo na MAC-u predstavlja dve nove pesme!

– Slagala bih kad bih rekla da nikada nikome nisam vratila bol za bol. Svi mi proživljavamo teške emotivne trenutke, o čemu se i peva u numeri, i zato sa posebnim emocijama predstavljam pesmu koja je svakim svojim stihom i notom opevala jednu moju situaciju iz ljubavnog života – kaže Marina povodom izlaska prvog singla sa njenog novog albuma.

Povezana vest:  NOĆ ZA PAMĆENJE: Koncert Tijane Bogićević 11. decembra u mts Dvorani

Prva numera sa istoimenog albuma pop pevačice postavljena danas na You Tube

Pesma Bol za bol po kojoj je pevačica Marina Tadić nazvala drugi album, postavljen je jutros na sajt You Tube. Reč je o autobiografskoj numeri koju je napisala Jelena Trifunović i koja je ujedno prva od deset pesama na CD-u koji uskoro izlazi u izdanju City recordsa.

Povezana vest:  25.000 ljudi iz preko 30 zemalja na prvom Exitovom No Sleep Festivalu u Beogradu