zeljko_dobro_jutro_PR

EUROSONG 2012
Željko Joksimović: Nema pobede bez podrške dijaspore
 
Željko Joksimović je poručio dijaspori da je Evrovizijski tim Srbije spreman, da će se boriti za pobedu, ali da im je za to potrebna podrška naših građana u inostranstvu. Polufinalno veče je zakazano za 24. maj, finalno za 26. maj.
Željko Joksimović je neposredno pred put u Baku poručio gledaocima javnog servisa širom sveta da je ekipa spremna i da se nada pobedi.
-Želim da poručim da smo spremni i da se nadamo pobedi koju ne možemo ostvariti ukoliko nas ne podrže naši ljudu koji žive u inostranstvu. Podsećam da je polufinale u kom mi nastupamo 24. maja u 21 čas, a finale, u koje ćemo naravno proći, je 26. maja. Putem Javnog servisa Srbije i Satelitskog programa RTS-a bićete obavešteni o svemu što nam se tamo bude dešavalo. Nadamo se najboljem!
Evrovizijska delegacija Srbije krenula je jutros oko 0sam časova u susret 57. „Pesmi Evrovizije“  sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Tom prilikom Joksimović je izjavio da se oseća super uprkos lošem vremenu i da su u Baku krenuli sa namerom da pobede. Prve probe na sceni Kristalne dvorane Baku već su zakazane za utorak, 15. maj, jer Evrovizijski tip Srbije nastupa prvi u drugoj polufinalnoj večeri 24. maja.
Pošto građani u Srbiji nemaju pravo da glasaju za predstavnika Srbije, Joksimović je još jednom pozvao našu diajsporu da ga podrži, isto kao što je to učinila 2004. godine.
Informacije o brojevima telefona na koje mogu poslati svoj glas naši građani u rasejanju mogu dobiti na kanalima nacionalnih emitera zemalja u kojima se nalaze.
-Dve hiljade i četvrte godine smo zaista bili uspešni, evo sad da napravimo još jedan korak više i eto Eurosong je naš – rekao je Joksimović neposredno pre ulaska u avion.

 

Povezana vest:  Razišli se Anette Olzon i Nightwish