TH_1234_6

EUROSONG 2012
Željko Joksimović u centru pažnje medija
 
U Kristalnoj dvorani u Bakuu danas je održana druga proba srpskog tima na 57. „Pesmi Evrovizije“ i konferencija za novinare koja je izazvala veliko interesovanje među predstavnicima medija, među kojima važi za najboljeg u drugom polufinalu, prenosi RTS.
Četvrti radni dan u Bakuu za Joksimovića i „Ad hok orkestar“ protekao je u finalizaciji tehničkih detalja, režiji samog nastupa i uvežbavanju pokreta svih učesnika na sceni za nastup druge polufinalne večeri, 24. maja.
Većina sugestija srpske delegacije posle prve probe je usvojena, što je dovelo do izvesnih izmena – svetlo na sceni je mnogo aktivnije i promenjena je LED pozadina.
-Svi su više zadovoljni samim nastupom. Posebnu zahvalnost upućujemo ljubaznim domaćinima, organizatorima takmičenja, koji se zaista prema našem predstavniku i svima nama u timu ophode sa veoma mnogo poštovanja – istakla je šef pi-ara i presa RTS-a Duška Vučinić Lučić.
Ona je kazala da su zadovoljni što su njihove sugestije uvažane kada je reč o samom nastupu i da je vreme da se dotera sve što je potrebno za prvi zvaničan nastup, pre koga sve učesnike očekuju generalne probe.
Na danšnjoj probi muški deo tima nosio je elegantna crna odela, dok su devojke bile u dugim crnim haljinama, u čemu će nastupiti i 24. maja.
Na konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovala i Joksimovićeva supruga, popularna voditeljka Jovana Janković, sva mesta u sali su bila popunjena, mnogi su čekali individualne intervjue, a većina pitanja novinara odnosila se na emociju pesme, žanr muzike i očekivanja u finalu.
-Predstavljao sam Srbiju na Evrosongu 2004. godine i tada sam zavoleo ovo takmičenje. Mnoge stvari su se promenile od tada, ali ne plašim se ničeg i uživam – rekao je Joksimović na konferenciji za novinare.

 

Povezana vest:  Pojavile se falsifikovane ulaznice za koncert Bijonse