justin_biber_rok

Džastin Biber fan Metalike!
 
Džastin Biber je u jednom intervjuu otkrio da je veliki fan legendarne grupe Metalike. Govoreći za GQ, top teen senzacija je rekao da je oduševljen ranijim izdanjima, pre albuma iz 1991, poznatom kao ‘The Black Album’, najglašavajući da su mu pesme ‘One’ iz 1989 i ‘Fade to Black’ 1984 omiljene.
Stavovi o radu Džastin Bibera različiti su unutar same muzičke industrije, pa je tako i u rok i metal okruženju, gde se među oštrijim kritičarima izdvojio Patrik Karnej iz grupe The Black Keys, dok je sa druge strane pevač grupe Red Hot Chilli Peppers, Entoni Kiedis, izjavio da se rasplakao gledajući Biberov koncertni film Never Say Never.
Prošlog meseca je otkrveno da će Kanje Vest finiširati Džastinov novi album ‘Believe’. Dvojac je viđen kako radi zajedno u studiju Biberovog telohrtanitelja, Kenija Hamiltona u Njujorku, čime su potvrđene priča da sarađujuj na novom materijalu.
U međuvremenu Džastin je na konfeneciju u Londonu izjavio da je napisao pesmu o celoj situaciji sa devojkom koja je rekla da je rodila njegovo dete, Mariji Jiter.
-Pesma govorio o svemu što sam proživeo – dodao je Biber.

 

Povezana vest:  Glasanje počelo: EXIT i Sea Dance u trci za festivalske "Oskare"