Shakira i Gerard Pique

Žerard Pike: Za mene postoji samo jedna plavuša!
 
Samo dan nakon što je vist da je Žerard Pike ostavio Šakiru zbog manekenke Bar Rafaeli preplavila primarno španski, a potom se kao požar proširila i na svetski medijski prostor, Pike je fotografijom sve demantovao.
Na facebooku i twitteru objavio fotografiju na kojoj grli Šakiru. S njima su u društvu njegov kolega iz Barselone Ces Fabregas s devojkom Danielom Seman, a snimljeni su na oproštajnoj večeri trenera kluba Pepa Gvardiole.
Uz fotografiju Pike je napisao: ‘Uživao sam u prekrasnoj večeri!’ Tako je svima dao do znanja da je dobre volje i da ne prolazi kroz ljubavnu krizu.
Ipak, obično gde ima dima, ima i vatre. Poznato je da je Pike slab na plavuše, a da je lepa Bar Rafaeli strastvena navijačica Barselone i gutačica poznatih muškaraca. K tome, izraelska manekenka koja je bila i s Leonardom Dikaprijem ovih je dana slučajno u Barseloni gde snima kampanju za modnu kuću Pronovias. Novinari koji prate modu navodno su je videli kako se provodi s Pikeom po Barseloni.
Od tih natpisa Bar se ogradila rekavši da je fudbaleri kao muškarci ne zanimaju. Vreme će pokazati lažu li Bar i Pike ili su novinari pogrešno videli.

 

Povezana vest:  Laudrup: Miču je sličan Van Persiju