DJ_Umek_&_DJ_Beltek_na_Becksperienceu_u_Novom_Sadu

Sjajna atmosfera na Beck’sperienceu, svetski poznati DJ dvojac, Umek i Beltek oduševio Novosađane!
 
U saradnji sa  organizacijom Respect Djs, Beck’sperience je održan prvi put u Novom Sadu, u sklopu Green Love festivala koji je već treći put nadmašio očekivanja publike.
Beck’sperince i Green Love festival, na oduševljenje više od 3000 ljudi, ugostili su vrhunske DJ-eve- Umeka i Belteka koji su priredili veče sjajne elektronske muzike i još bolje energije. Novi Sad je i ovog puta ugostio publiku iz svih krajeva Srbije i regiona. Hiljade zadovoljnih fanova je uživalo u kvalitetnoj muzici, sjajnoj atmosferi i odličnoj scenografiji.
Nastup pred srpskom publikom pričinjava veliko zadovoljstvo i za veliku muzičku zvezdu, DJ Umek-a što je na sinoćnjem nastupu, u prepunoj sali Spensa, potvrdio izvođenjem numere “Novi Sad’, koju je upravo posvetio domaćoj publici!
Nakon nastupa DJ Umeka, za mix pult je stao Martin Bjelić, poznatiji kao DJ Beltek, koji je sa svojim tech, house, prog audio hibridom još jednom dokazao da Beck’sperience i Green Love, dovođenjem vrhunskih imena, priređuju zabave za pamćenje.
Za dobru atmosferu i pripremu svih posetilaca za jak beat, pred nastup svima dobro poznatih DJ-eva Umeka i Belteka, kao domaća podrška, pobrinuli su se odlični Vladimir Aćić i Lea Dobričić.
Uroš Umek, poznatiji kao DJ Umek, danas je na samom vrhu muzičke DJ scene i iza sebe ima na stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su “Virgin“, Renaissance“ i dr. Postao je rezident u klubu “Space” na Ibizi, na poziv svog prijatelja i saradnika, Carl Cox-a. Početkom 2007. godine pokrenuo je i svoju izdavačku kuću pod imenom “1605“.
Martin Bjelić, poznatiji kao DJ Beltek, u takmičarskom svetu elektronske muzičke produkcije probio se među vodećim svetskim DJ-evima! Još 2007. godine sa svojim hitom “Copacabana“, Beltek osvaja publiku i Pete-a Tong-a, pobedivši na njegovom “Fast Trax“ producentskom takmičenju. Uraganskim tempom u sledećih nekoliko godina, DJ Beltek publici je predstavio numere poput, njegovog svetski br. 1 tehno hita ‘Back In The Race’ što je remix singla Faithless-a “Tweak Your Nipple”, numere “Kenta” snimljene za Tiesto-ovu produkcijsku kuću ili hita “In Search of Sunrise 7 – Asia”!
Pored toga što uvek prepoznaje dobru energiju, jak beat i najbolju zabavu, Beck’sperience već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Beck’sperience je tokom proteklih godina obradovao mnoge imenima kao što su Sven Väth, Laurent Garnier i Tiga. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok je jedanaesti Beck’sperience doveo DJ-a kog je skoro nemoguće bukirati, Paul van Dyk-a.
Spremite se za vrhunsku zabavu jer se Beck’sperience sezona 2012. nastavlja!

 

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2011, Guča u Banja Luci za Novu godinu