LadyGaga-PokerFace

Lejdi Gaga uvredila Tajlanđane zbog posta na Tviteru

 

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga uvredila je svoje obožatelje sa Tajlanda kada je na svom Tviter nalogu napisala da želi da ode u kupovinu u toj zemlji kako bi kupila lažni Roleks.

-Mi smo mnogo civilizovaniji nego što ti misliš – tvitovao je tajlandski di-džej Surahit Sjamvala, koji je kupio kartu za pevačicin koncert zakazan u petak, ali je rekao da sada planira da ga bojkotuje.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: Dulce Maria „YA NO“ u utorak, 5. aprila u 12 časova

-Ušla nam je u kuću, ali umesto da nam ukaže poštovanje uvredila nas je – rekao je komentator na tajlandskom internet forumu pantip.com.

Lejdi Gaga je objavila svoj tvit nakon što je stigla na Tajland privatnim avionom, prenosi AP.

-Upravo sam sletela u Bankok, bejbi! Spremna za 50.000 uzvika tajlandskih monstruma. Želim da se izgubim u ženskom marketu i da kupim lažni roleks – napisala je pevačica.

Povezana vest:  Karte za koncert Bijonse skoro rasprodate

Nije razjašnjeno šta je “ženski market“, ali pojedini obožavatelji sa Tajlanda misle da je mislila na „Ladies Market“, popularni tržni centar na otvorenom u Hong Kongu – gde je već nastupala i gledala kopije luksuznih predmeta. Pevačici nisu svi obožavatelji zamerili na ovom komentaru na Tviteru, jer su je mnogi dočekali na aerodromu, a jedna grupa ju je čekala kod hotela u kom će osdsesti.  Lejdi Gaga je tamo potpisivala autograma, a zagrlila je jednu obožavateljku koja je otišla u suzama. Neki od fanova kampuju danima ispred stadiona gde će biti održan koncert u nadi da će biti prvi koji će ući i upoznati zvezdu lično.

Povezana vest:  Jelena Tomašević snimila spot na sunčanoj Ibizi