srbija_slavlje_srb_FO

Biševac: Utakmice će nam pokazati gde smo trenutno

 

Reprezentativac Srbije u fudbalu Milan Biševac rekao je danas da će predstojeće prijateljske utakmice sa Španijom, Francuskom i Švedskom pokazati gde se trenutno nalaze izabranici selektora Siniše Mihajlovića i šta im je potrebno da bi se našli u vrhu evropskog fudbala.

-Najbolje će nam pokazati gde smo u odnosu na njih i šta nam je potrebno da uradimo kako bismo ponovo bili deo njihovog društva – kazao je Biševac posle prvog treninga u Sent Galenu, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Povezana vest:  Kedira: Volim Real, ali odlazim na kraju sezone

-Na ovoj turneji prisutan je veliki broj mladih igrača, a obaveza nasstarijih je da im pomognemo da se adaptiraju, baš kao što su nama  pomagali stariji kada smo debitovali za A tim – dodao je odbrambeni fudbaler Pari Sen Žermena.

Reprezentacija Srbije igraće u subotu u 18.00 u Sent Galenu protiv aktuelnog evropskog i svetskog prvaka Španije, a potom 31. maja u Remsu protiv Francuske i 5. juna u Stokholmu protiv Švedske. Napadač Osasune Dejan Lekić rekao je da nema potrebe posebno analizirati selekciju Španije, ali i da Srbija ima kvalitet da se rivalu suprotstavi na adekvatan način.

Povezana vest:  MUP: Povređeno 35 policajaca, privedena 41 osoba

-Bolje je da ne gubimo vreme i javno analiziramo španske fudbalere. Iako zbog obaveza u klubovima neće igrati šest-sedam standardnih reprezentativaca, ‘furija’ je rival za najveće poštovanje. Verujem, ipak, da imamo kvalitet da im se suprotstavimo na adekvatan način – ocenio je Lekić.