bajaga20

Album „Bajage i Instruktora“ od 6. juna na kioscima

 

Novi album grupe „Bajaga i Instruktori“ pod nazivom „Daljina, dim i prašina“ biće u prodaji od 6. juna na kioscima u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića „Vodič kroz snove“, najavila je danas koncertna agencija „Long plej“. Paket po ceni od 450 dinara moći će da se nađe na kioscima i prodajnim mestima kompanije „Novosti“ u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Povezana vest:  REMI ZA IMPULS: Mi smo realisti, mi osvešćujemo teme, a publika sama tumači naše reči i pravi svoj stav

-Novi album izlazi na malo drugačiji način nego što su ljudi navikli. Izdajemo knjigu pesama, napravio sam izbor nekih od mojih najboljih pesma, plus ove nove, a uz nju dobijete novi album “Daljina, dim i prašina“ – rekao je Bajaga.

Knjiga „Vodič kroz snove“, na ćirilici, sadrži sedamdesetak Bajaginih pesama iz različitih perioda karijere, brojne fotografije i predgovore rok kritičara Pece Popovića, dramskog pisca Dušana Kovačevića i književnog kritičara Aleksandra Jerkova. Suizdavači CD-a „Daljina, dim i prašina“ su menadžment „Bajage i Instruktora“, promoterska kuća „Long plej“ i kompanija „Novosti“.

Povezana vest:  Majli Sajrus: Žao mi je što nisam imala normalno detinjstvo

CD „Daljina, dim i prašina“ i verziju zbirke „Vodič kroz snove“ na latinici na teritoriji zemalja bivše Jugoslavije objaviće istovremeno zagrebački „Dallas Records“.