Jinx3_

KONCERT GRUPE JINX U EXIT MUSIC HOURU NA MTV KANALU

 

Ovog petka od 18:30 ne propustite polučasovni snimak nastupa grupe Jinx sa prošlogodišnjeg Exit festivala, kao i pola sata spotova izvođača koji će učestvovati ove godine

U susret EXIT festivalu, koji će se po 13. put održati u Novom Sadu od 12. do 15. jula, MTV vam predstavlja EXIT Music Hour. Ovog petka od 18:30 i reprizno u subotu od 20:50 pogledajte nastup grupe Jinx, koja je nastupila na Main Stage-u Exit festivala 9. jula 2011. i bio je to njihov drugi nastup na najvećem festivalu naše regije.

Povezana vest:  ZAA, Who See, Celtsi, Legende i piro-muzicki vatrometi na Beogradskom manifestu

“Nastup je bio planiran tako da dobijemo dobar slot na Glavnoj bini, taman pre headlinera festivala, ali nismo mogli dobiti više od 30 minuta za nastup. Kad smo počeli pred nama je bilo oko 2000 ljudi, a kad smo završili sigurno između 10 i 15 hiljada. Sjajan osjećaj, sjajna atmosfera, definitivno jedan od naših najvažnijih nastupa proteklih godina” – izjavila je grupa o nastupu na Exitu.

Povezana vest:  Reper Dr. Dre izdaje novi album

Pored sjajnog koncerta grupe Jinx, koja će i ovo leto provesti radno nastupajući u Splitu, Sarajevu, Podgorici, Zagrebu, Banjaluci i mnogim drugim mestima, pogledajte pola sata spotova izvođača koji će učestvovati na ovogodišnjem festivalu, kao što su Guns N’ Roses, Gossip, New order, Erikah Badu, Plan B, Duran Duran i mnogi drugi…

I to nije sve, pažljivo pratite dešavanja na MTV-ju i našim regionalnim sajtovima, i moći ćete da osvojite karte za EXIT festival!

Povezana vest:  Magic People - EXIT People! Velika proslava evropske titule u Novom Sadu