Fa_Men_Sport_Double_Power_-_Power_Boost_-_Body&Hair
Fa_Sport_Double_Power_-_Sporty_Fresh_-_Body&Hair

Fa Sport Double Power za ekstra zaštitu i negu

Trčanje ujutru pre posla i vežbanje u teretani uveče moderna su definicija zdravlja i velnesa. Za mnoge ljude sport je važan deo života, stoga Fa predstavlja novu liniju za negu tela za muškarce i žene sa dvostrukim efektom – Fa Sport Double Power. Nova linija sastoji se od antiprespiranata koji nude i do 72 časa deo zaštite, po prvi put i za žene, tri gela za tuširanje i losion za telo čiji izotonični mineralni kompleks neguje i revitalizuje kožu nakon sportskih aktivnosti. Fa Sport Double Power, namenjen svim sportskim entuzijastima, nudi tri različite mirisne note, dostupne u prodaji od maja 2012. godine.
Tokom vežbanja telo se znoji, a čestim tuširanjem koža se isušuje, dok mišići mogu postati napeti. Sada, po prvi put, Fa predstavlja Fa Sport Double Power liniju za negu tela za aktivne muškarce i žene sa jedinstvenim dvostrukim efektom koja nudi maksimalnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa.
Fa Sport Double Power Aniprespirant sadrži duo-mikrokapsule koje apsorbuju vlagu i neutrališu bakterije iz okruženja. Istovremeno, ne sadrže alkohol, blagi su prema koži, a imaju veću koncentraciju aktivnog aliminijum-hlorohidrata koji osigurava dugotrajnu deo zaštitu. Fa Sport Double Power dostupan je u dva mirisa – aktivni, cvetni Sporty Fresh i sportski, rashlađujući Cool Fresh, dok je Power Boost antiperspirant za muškarce nežan, osvežavajući, sportski i pikantan, muževan miris.
Fa Sport Double Power gelovi za tuširanje vraćaju koži potrebnu hidrataciju i negu, dubinski je osvežavajući. Formula sa izotoničnim mineralnim kompleksom sa magnezijumom, kalcijumom i solima natrijuma aktivno podržava regeneraciju kože nakon sportskih aktivnosti.
Fa Sport Double Power Body losion sa ureom i taurinom hidrira kožu i podržava proces obnavljanja ćelija, vraćajući izotonični balans napetoj koži. Brzo se apsorbuje i pruža intenzivnu negu koži i do 72 časa.

Povezana vest:  Predlog da Teslina urna počiva u kripti Hrama Svetog Save