General_Woo_01 

MTV PREMIJERA: GENERAL WOO – “BANKSTERI”
 
MTV Premijera donosi u ponedeljak, 11. juna u 20 sati novi video spot General Wooa za singl “Banksteri”.
“Ideja potiče iz filma “They Live” u kojem lik, kada stavi naočare vidi skrivene poruke! Na tu ideju došao je Woo, a ja sam je realizovao i to dobro. Snimali smo 3 dana i izmontirali poslednje kadrove u ponedeljak oko 7 ujutro! U pauzama za vreme montaže igrali smo PES, a ako me pitate ko je dobio, neću vam odgovoriti jer je ispred Wooa duga karijera!” – izjavio je po finiširanju spota režiser Danijel Tipura – Tipi.
“Banksteri” su treći singl sa “Verbalnog delikta”, jednog od najistaknutijih albuma 2011. godine, koji još uvek možete besplatno da preuzmete sa regionalnih MTV sajtova. Album je odmah po objavljivanju zabeležio toliko velik broj skidanja da je u jednom trenutku pao server.
Velik interes publike pratila je i izuzetna kritika, koji je “Verbalni delikt” mahom ocenila kao najbolje izdanje u bogatoj Woo-ovoj karijeri. Od “”Bankstera” s ne očekuje nisšta manje, zato budite uz MTV I pogledajte premijeru spota za ovu pesmu.

 

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Željko Joksimović: Za pobedu se treba izboriti, a devojke poručuju: Iznenadićemo i mentora i publiku!