Justin_Bieber_Mexico

Džastin Biber pevao pred 200.000 Meksikanaca
 
Na hiljade tinejdžerki, od kojih mnoge u društvu roditelja, okupiralo je glavni trg Sokalo u Meksiko sitiju, gde je pop zvezda Džastin Biber sinoć održao besplatni koncert.
Kanadski pevač zaopčeo je nastup pesmom „Baby“ pred oko 200.000 ljudi, uglavnom devojčica, starih između 10 i 14 godina, koje su uprkos kiši sve vreme pevale zajedno sa svojim idolom, vrištale i skandirale njegovo ime.
Obučen u belo sa žuto neonskim patikama, Biber je izašao na binu u društvu pet plesača, a najudaljenija publika je mogla da prati njegov koncert sa četiri ogromna ekrana.
Masa je podivljala kada je mladi pevač pozvao jednu devojku iz publike da mu se pridruži na bini, poklonio joj buket cveća i otpevao joj na uvo svoj hit „One Leš Lonely Girl“.
-Vredelo je doći! Nemam reči, bilo je fantastično – kazala je 12-godišnja Mariana koja je došla čak iz Guadalahare da čuje svog omiljenog pevača. Nešto starija Fernanda je rekla da je svoje profesore u školi obavestila da neće dolaziti nekoliko dana kako bi mogla da se na vreme pripremi za koncert i zauzme što bolje mesto.
Koncert je trajao dva sata, a završen je velikim vatrometom i bacanjem konfeta.
Na trgu i okolnim ulicama bilo je raspoređeno više od 5.000 policajaca kako bi se sprečilo da dođe do incidenta kao i prilikom Biberovog nastupa u maju u Oslu, kada je povređeno 40 ljudi.
Prošlog meseca, na istom trgu i Pol Makartni je održao besplatan koncert pred oko 230.000 ljudi, među kojima je bio i meksički predsednik Felipe Kalderon. Nije poznato da li je predsednik sinoć doveo svoju decu da čuju Bibera.

 

Povezana vest:  Vatra - Ima li budnih - novi album u prodaji