SEVERINA_CHILDREN_SALONN

Severina postala zaštitno lice dečje multibrand prodavnice Children Salonn

Nakon što je u prošlonedeljnoj finalnoj emisiji regionalnog reality showa Surviver premijerno izvela svoj najnoviji hit  Italiana koji  je u  svega sedam dana na YouTube-u  preslušan više od  2 500 000 puta,  te nakon što ju je jedan od najpopularnijih holivudskih celebrity blogera  Perez Hilton, ishvalio na svom blogu, najpopularnija pevačica na ovim prostorima Severina ne odmara. Tako je ovih dana  postala zaštitino lice dečije multibrand prodavnice Children Salonn u zagrebačkoj Importanne Galeriji.

Povezana vest:  Avril Lavigne otkrila tajnu svoje mladolikosti

Children Saloon je dečija multibrand prodavnica koja se nalazi u prekrasno uređenom prostoru zagrebačke Importanne Galerije i zastupa poznate brandove poput  DKNY, Hugo Boss, Stuart Weitzman , Tomy Hilfiger, Paul Frank i LaMartina koji se ujedno po prvi puta pojavljuje na hrvatskom tržištu. Osim odeće i obuće navedenih brandova u ponudi su i obuća brandova Replay, UGG i Naturino.

Povezana vest:  Objavljen novi album grupe Red Hot Chili Peppers

U raznolikoj ponudi dečije multibrand prodavnice Children Salonn  svako će sigurno pronaći nešto za svog malog šminkera ili šminkericu.

{vsig}SEVERINA_CHILDREN_SALONN_2012{/vsig}