Guarana_Belgrade_Calling_-_mapa 

Beograd zove na Ušće!

Poznati mapa, satnica i spisak bendova za 30. jun

 
Posle dva meseca turneje na kojoj su obišli 10 gradova za publiku od preko 15.000 posetilaca, finale Jelen Top 10 turneje odigraće se u subotu, 30. juna, na završnoj večeri festivala Guarana Belgrade Calling. Za Beograđane, regionalne i inostrane goste, te sve koji planiraju da doputuju u prestonicu u poslednja četiri dana u junu, izvođači su birani pažljivo. Za publiku koja se očekuje u velikom broju, ulaz za četvrto festivalsko veče je potpuno slobodan, i to za sve posetioce.
Na bini na kojoj će od 27. do 29 juna dana nastupati Ozzy Osbourne, Faith No More, Orbital, The Cult, Jessie J i mnoge druge zvezde, u subotu 30. juna nastupiće Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Block Out, Svi na pod, Bjesovi, Eva Braun, Goribor, Straight Mickey and the Boys i Sharks Snakes and Planes. U pitanju je izbor bendova koji su obeležili domaću rok scenu u poslednjih 20 godina, ali i turneju, te dosadašnje epizode popularne televizijske emisije Jelen Top 10, a među njima svoje mesto našli su i oni čije vreme tek dolazi.
Ulaznice za Guarana Belgrade Calling, najveći muzički događaj u Beogradu ovog leta, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 30. juna, direktno se prodaju širom Srbije i regiona, te širom sveta putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com. Cene jednodnevnih ulaznica se kreću od 3490 do 4500 dinara, dok se za samo 5990 može kupiti dvodnevna ulaznica, za kombinaciju 28. i 29. ili čak 27. i 29. jun. Cena trodnevne festivalske ulaznice od 27 do 29. juna iznosi 7990 dinara. Trenutno se beleži značajna poseta iz okolnih zemalja, pre svih iz Hrvatske, Rumunije i Slovenije.

 

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD