Zeljko_Maestral2

Željko Joksimović peva u Varaždinu

 

Odbrojavanje za veliki varaždinski koncert počelo je koncert Željka Joksimovića biće u subotu, 23. juna u varaždinskoj areni od 21 časa.

Ostalo je još samo dva dana do velikog koncertnog spektakla Joksimovića, u varaždinskoj Areni. Prvi put posle takmičenja na Pesmi Evrovizije 2012, Željko Joksimović predstaviće se pred očekivano velikim brojem svojih fanova u Varaždinu. Za varaždinsku publiku pripremaju se iznenađenja, a novitet u odnosu na prethodni koncert u ovom gradu je izvođenje pesme’Nije ljubav stvar’, koja je osvojila treće mesto, odnosno drugo prema glasovima stručnog žirija u Bakuu. Naravno, to neće biti jedino iznenađenje.

Povezana vest:  Džastina Bibera dočekali baptistički protestanti u Kanzas Sitiju

– Pozivam sve one koji nisu stigli pre da dođu sada, a oni koji jesu da dođu opet i uživaju na koncertu i nekolicini iznenađenja koja pripremam za publiku u varaždinskoj Areni – poručio je Joksimović.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u Areni Varaždinu nalaze se u prodaji.  Cena za parter je 80 kuna, za tribinu 90 kuna, a u prodaju će biti puštene i ulaznice za fan pit po ceni od 130 kuna (fanovi će dobiti i autogram kartu Željka Joksimovića).

Povezana vest:  1D misle da je Bieberu mnogo teže