Avril-Lavigne

Ko je Avrilin novi najbolji prijatelj?!

 

Avril Lavigne (27) i njen sunarodnjak, roker Chad Kroeger (37) iz Nikelbaka, postali su super prijatelji sarađujući na njenom novom muzičkom materijalu, a čak su zajdeno posetili i Pariz. Iako je Avril neko vreme u vezi s Brodyjem Jennerom, odmah su krenuli tračevi da se nešto kuva između dvoje muzičara. Ali oboje odlučno tvrde da su samo prijatelji. Chad je pohvalio mladu Kanađanku da je neverovatno talentovana.

Povezana vest:  Istorijsko 1.000. prvo mesto na listi hitova za Lejdi Gagu

-Odmah smo se ukapirali. Avril je htela da snimimo samo jednu pesmu zajedno. Ali odjednom su samo ideje navirale. Odlično se slažemo. Avril je sjajna pevačica – kaže Chad Kroeger.

Ipak, Avrilini su fanovi bili zabrinuti jer je Chad na glasu kao veliki zavodnik.

-Nadam se da su samo prijatelji jer Chad nema najbolju reputaciju. Sve njegove devojke su ostale slomljenog srca, kao i bivša supruga. Ne bih želeo da se i Avril razočara – napisao je jedan Avrilin obožavatelj na forumu.

Povezana vest:  KONCERT PLAVOG ORKESTRA, Sve spremno za spektakl u Areni

Inače, Avril Lavigne je posudila svoj glas i u crtaću Ice Age: Continental Drift koji u bioscope stiže sredinom jula. Osim mlade pevačice, svoj glas su posudile mnoge poznate face, među kojima i Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, Chris Wedge i Josh Peck.