CROPIX_zeljko_puhovski (3)
Tony potvrdio  “Lexus  je stvoren da fascinira“

Lexus je  u austrijskom Tirolu predstavio potpuno novi Lexus GS, a ulogu regionalnog ambasadora ove prestižne marke nosi Hrvatski muzičar Tony Cetinski.
Lexus u svetu luksuza donosi vozila izvanredne snage, atraktivnog dizajna, najnovijih tehnoloških rešenja uz performanse i vozna svojstva koja oduzimaju dah. Lexus osvaja vrhunskom kvalitetom i uglađenošću te pouzdanošću i najvišim sigurnosnim standardima, a upravo su ovo karakteristike koje je Lexus prepoznao u kvaliteti rada i stalnim inovacijama u izvođenjima kojima nas osvaja Tony.
Pevačkoj zvezdi ukazana je velika čast i odgovornost za promicanje jednog od najprestižnijih svetskih automobilskih brendova, a Tony je izuzetno ponosan što je njegov dugogodišnji rad prepoznat na ovaj način.
Na druženju u Münchenu i austrijskom Tirolu Tony je posjetio međunarodno predstavljanje četvrte generacije najnovijih luksuznih poslovnih limuzina GS 250 te GS 450h.
Lansiranje novih modela i predstavljanje Lexusovog ambasadora društvo je proslavilo u austrijskom Tirolu u hotelu Kempinski, gde je upriličeno druženje i opuštanje za uvažene goste i brojne evropske novinare. Tony je imao priliku da razgovara s vodećim Lexus dizajnerima i inženjerima koji su stvorili najnoviju generaciju Lexusa. U najvažnije novitete Lexusa GS Tonyja je osobno uputio glavni “krivac“ za nove modele: zamenik glavnoga inženjera G. Koji Sato, istaknuvši Lexusovu superiornost u onome za Tonyja veoma važnome – ozvučenju i soundu. Lexus u svojim ekskluzivnim modelima koristi Mark Levingston premium sistem ozvučenja sa 17 zvučnika, koji  će Tonyju omogućiti najbolji mogući ugođaj slušanja muzike tokom vožnje.
Partnerstvo Lexusa i  Tonyja Cetinski  nema granica te je dokaz da se kvaliteta i kontinuirani napredak u radu prepoznaju mnogo šire od granica Hrvatske.
Tonyjev rad cene i u njemu uživaju i oni koji ne razumiju ni reč hrvatskog, ali razumiju emociju i raskošan glas našeg, kako su ga novinari imenovali, kralja popa.
-Ja živim u „koferu“ i stalno sam na putovanjima. Zato mi je sigurnost, kvaliteta i udobnost automobila jako bitna. Sigurnost je uvek ispred svega. Noviteti koje je predstavio Lexus fascinirali su me pre svega s aspekta sigurnosti. Senzori upozorenja pri slučajnom prelasku u drugu traku, kontrola mrtvog kuta na retrovizoru je nešto što spašava život. Prilagodljiva sedišta vozača, ali i isti uslovi u vožnji za vozača i suvozača – prvi put bez diskriminacije suvozača. Uživao sam u korištenju najšireg navigacione i multimedijalne kontrolne table na svetu. Ponosan sam što sam izabran za ambasadora ovog fascinantnog vozila. Lepo je kada ljudi prepoznaju tvoj rad i odluče se vezati za tvoje ime. Novim albumom opravdaću ukazano mi poverenje – Tony Cetinski.
Nakon odmora i uživanja u časti koju je zaslužio svojim radom, Tony se vratio u studio gde snima novi album. Listu kvalitete je već visoko postavio i na krilima još jednog priznanja za svoj rad ne sumnjamo da će nas Tony uskoro obradovati novim i odličnim pesmama.

Povezana vest:  Viva Vox na Nišvilu

 PHOTO: Željko Puhovski / Cropix