NAS small1

NAS ODUŠEVIO 4000 FANOVA NA PRVOM DANU FRESH ISLAND FESTIVALA

Prvi dan novopečenog Fresh Island Festivala završio je van svih očekivanja organizatora. Kroz dnevni After Beach Pool party te večernjim nastupom hip-hop legende Nas-a, 4000 fanova iz celog sveta moglo je uživati u vrućim r’n’b i hip-hop ritmovima svetskih DJ faca i MC-ija.

Uz plesne ritmove, grafitti umetnici zagrebački Lunar i londonska legenda Tizer ocrtalin su 30 metarski zid kluba Papaye. Iščekivanje za večerašnji nastup NAS-a dostiglo je vrhunac kad je publika

Povezana vest:  Uspeh bez presedana Gramophondzie DJ-a i producenta Marka Milićevića

počela dozivati i skandirati „Nas, Nas, Nas“. Izlaskom na binu i prvim taktom svoje pesme „Hip-Hop is dead“ otvorio je koncert vidno raspoložen te je stvorio euforiju retko viđenu na jednom hip-hop koncertu.

Četiri hiljade fanova je bez stajanja pevalo i repovalo uglas sve do zadnje pesme kada se Nas pozdravlja izjavljuje da mu je ovo bio najbolji nastup na ovoj turneji.

Povezana vest:  Tribina o Leonardu Koenu 18. novembra u DOB-u

Organizatorima se je zahvalio na odličnom gostoprimstvu, oduševljeno je pričao o hrani koju je probao za vreme svog boravka te je rekao da se definitvno vraća nazad, poslovno ili privatno. Podsetimo, Nas je na svetskoj turneji u sklopu koje promoviše svoj novi album „Life is Good“.

U koncerti su došli uživati Connectovci, General Woo, top model Adrijana Dejanović i mnogi drugi.

Povezana vest:  Bend Sopot poklanja novi letnji singl, uvertira trećeg albuma

Danas, na drugom danu Fresh Island Festivala nastupiće Grammy nagrađivana r’n’b diva EVE, a zagreavanje za njen koncert potražite na dnevnom partyiju na brodu te Fresh Island After Beach Pool partyiju u klubovima  Aquarius i Papaya.

PHOTO: Goran Perisin

 

{vsig}FRESH_ISLAND_FESTIVAL_1_DAN{/vsig}