tom novy2

LEGENDARNI DJ TOM NOVY GOSTUJE U BIBANO BEACH CLUBU

Legendarna DJ zvezda TOM NOVY potvrdio je dolazak na jednu od najlepših plaža zadarskog regiona plažu Punta u Bibinju. Vrhunska muzika Novya, atraktivne plesačice, te još brojna iznenađenja očekuju nas 20. jula i odlična su najava još jednog After Beach partija u Bibano Beach klubu koji se nalazi tik uz Jadransko more.

Povezana vest:  Kajli Minog na Glastonberiju

Tom Novy je ekscentrični nemački DJ koji je svoju karijeru započeo sa 25 godina. 1995. je lansirao prvi hit i House You nakon kojeg su usledili i drugi brojni singlovi. Prvi album My Definition izdao je 2001. godine koji ga je učvrstio na poziciji nove zvezde DJ scene. Prvi je nemački DJ koji je izdao kompilaciju za legendarni britanski Global Underground label. Jedan je od najdugovečnijih DJ-a koji su svirali na poznatoj španskoj Ibizi. U klubu Space svirao je neverovatnih 17 godina i time zalužio status kultne zvezde na ostrvu. Uz brojne nastupe širom sveta, Tom Novy se okušao i u raznim radijskim, te televizijskim formatima kao što su Radio Energy Munich, MTV- Battle of DJ’s, Nightlife…

Povezana vest:  "Leteće svinje" na nastupu Lady Gage

Prekrasna plaža Punta koja se nalazi tik do marine Dalmacija u Bibinju, nova je destinacija posetitelja željnih vrhunske zabave. Blizina kristalno čistog Jadranskog mora i vrhunska muzika Bibanu daju šarm poput razvikanih svetskih beach klubova Ibize i Miamia omiljenih kod mladih. Bibano Summer 2012. tokom letnje sezone donosi brojna muzička iznenađenja, a svi after beach party programi u terminu od 16- 20 sati slobodni su za sve posetioce.

Povezana vest:  Seka peva na reci