JustinBieber_promo03_universalmusic.rs_2012 

Džastin Biber zaustavljen zbog prebrze vožnje
 
Kanadska pevačka zvezda Džastin Biber zaustavljen je na autoputu u Los Anđelesu zbog prebrze vožnje, saopštila je kalifornijska policija.
Kako prenose agencije, 18-godišnji pevač je zaustavljen u petak ujutru zbog prekoračenja brzine na denonici na kojoj je ograničenje 105 kilometara na sat.
Nakon zaustavljanja, mladi pevač je objasnio policiji da je pokušavao da pobegne paparacima koji su ga progonili automobilima.
Jedan od očevidaca jurnjave, koji je pozvao policiju nakon što je prepoznao Biberov sportski automobil, Fisker Karma, kazao je da je pevač vozio više od 160 kilometara na sat, agresivno prelazeći iz jedne u drugu traku dok je za njim jurilo pet do šest automobila.
-Način na koji je Biber vozio je bio potpuno neodgovoran. To što je slavan ne daje mu za pravo da ugrožava tuđe živote i imovinu – rekao je ovaj očevidac za kojeg se ispostavilo da je bivši pripadnik losanđeleske policije.
„Da sam bio na mestu policajca koji ga je zaustavio, ja bih ga uhapsio. Svakako ga ne bih samo kaznio i pustio da ode“, istakao je on.

 

Povezana vest:  Bliži se kraju Bajagina slavljenička turneja...