Jason-Derulo

MTV World Stage –  Sean Paul i Jason Derulo

MTV World Stage vam ovog petka u 20:10 donosi dva koncerta snimljena u Belfastu. Nastup Seana Paula sa manifestacije Titanic Sounds i Jasona Derula sa prošlogodišnje doodele MTV EMA.

MTV se, nakon prošlogodišnje dodele MTV EMA, još jednom vratio u Belfast. U aprilu ove godine je u ovom gradu u Severnoj Irskoj otvorena Titanic atrakcija, kao sećanje na istoriju i epsku priču o slavnom i nesrećnom brodu. U znak proslave završetka ove jedinstvene građevine, MTV je u pristaništu napravio koncert za 16 000 fanova.

Povezana vest:  Grupa "One Direction" napraviće pauzu zbog solo projekata

Sean Paul je nastupio na dokovima gde je čuveni brod sagrađen, ispunivši obećanje da će sva publika biti na nogama, od početka do kraja. Sa energičnim setom njegovih najvećih hitova i novim materijalom s albuma Tomahawk Technique, Sean Paul je dokazao zašto je, sa preko 10 milona prodatih albuma, jedan od najuspešnijih jamajčanskih umetnika.

Povezana vest:  Kreće Kafaniti - prvi kafanski rijaliti!

Mladi pevač Jason Derulo, koji se prvi put na sceni pojavio 2010. godine sa istoimenim albumom koji se širom sveta prodao u tiražu od 850 000 kopija i sa kojeg dolazi čak 10 Top Ten hitova, nastupio je na prošlogodišnjoj dodeli MTV EMA. On je zabavljao mnogobrojnu publiku okupljenu ispred City Hall-a, dok je na dodeli u toku bio „2011 MTV EMA Red Carpet Live“ šou. Ovaj nastup usledio je neposredno po objavljivanju njegovog drugog po redu studijskog albuma „Future History“, na kojem je i sam napisao mnoge pesme i koji je opisan kao „kombincija sexy urban dance zvuka i vrcavih ljubavnih pesama – mešavina različitih uticaja duboko ukorenjena u njegov pop izraz“.

Povezana vest:  Dvojnica Anahi upoznala bivšu članicu