Terraneo 2012 

MTV & TERRANEO 2012 PROMO PARTY
 
MTV i Terraneo festival vas pozivaju vas na promotivnu žurku povodom ovogodišnjeg TERRANEO festivala – u petak, 13. jula u beogradskom klubu Krug!
Povod za žurku jeste drugi po redu Terraneo festival, koji će se ove godine održati u Šibeniku od 07. do 10. avgusta. Na Terraneu će nastupiti više od 120 međunarodnih i domaćih izvođača u četiri festivalska dana i na čak sedam pozornica. Ovo su samo neki od njih: The Roots, Thievery Corporation live, Groove Armada (DJ set), The xx, The Jon Spencer Blues Explosion, The Vaccines, Wild Beasts, Friendly Fires, Groove Armada (DJ Set), Parov Stelar Band, The Ting Tings, 65daysofstatic, Stephen Malkmus & The Jicks, Swans, The Horrors…
Terraneo je prošle godine posetilo više od 30.000 ljudi – a mi vas pozivamo da u petak svratite u Krug, upoznate se sa programom festivala, provedete se zajedno sa nama, sami poželite otići na festival, čak možda i osvojite karte za isti!
Pokušaćemo da vas delimično upoznamo sa atmosferom festivala koja će vas zateći u Šibeniku, a za što će se pobrinuti DJ-evi Ike i Toris Badić.
Festival Terraneo 2012 nudi odličan i bogat muzički program – uz renomirane bendove i sjajne didžejeve, festival poseduje i kamp kapaciteta do 4000 ljudi, zanimljive radionice i predavanja, eko program sa snažnom porukom i kao vrhunac svega navednog, nudi kupanje, sunce i more – Terraneo je jedinstvena prilika za nedelju dana vrhunskog letnjeg muzičkog užitka!
Iako trinaesti, petak je ipak savršen dan da se konačno opustite, ispratite radnu nedelju na spavanje, izđuskate i odbacite sva pravila. Ono što mi možemo da vam garantujemo jeste da, dokle god ste u Krugu možete biti bez brige, jer sve što se desi u Krugu, ostaje u Krugu.

 

Povezana vest:  Saradnja Farela Vilijamsa i Dejmona Olbarna