steven-tyler

Stiven Tajler odlazi iz “Idola“, posvećuje se bendu

 

Roker Stiven Tajler rekao je da naredne sezone neće biti sudija pevačkog takmičenja “Američki idol“, jer želi da se posveti svom bendu “Aerosmith“-u. Tajler je rekao da napušta šou nakon dve godine, da je voleo svaki minut koji je proveo u “Idolu“ i dodao da je “vreme da se ponovo vrati roku“, prenose svetske agencije.

Povezana vest:  Koncert Željka Joksimovića 11. decembra u Kombank areni

-Zanemario sam moju prvu ljubav, “Aerosmith“ i ja mu se vraćam – rekao je on u saopštenju za medije.

Bend se trenutno nalazi na turneji sa Tajlerom, a novi album bi trebao da izađe ove jeseni. Kao sudije u “Idolu“ su ostali Rendi Džekson i Dženifer Lopez, ali je iz pevačicin ostanak u šouu, čiji je rejting sve lošiji, neizvestan. U telefonskom intervjuu za AP Lopezova je rekla da je bila tužna kada je čula da Tajler odlazi.

Povezana vest:  RICARDO CAMPOS, NENAD RADUJEVIĆ, GAGI KABADAJIĆ NEMANJA KOSTIĆ I MISS MILLIE U KRUGU OVE NEDELJE!

-Trenutno ne mogu da zamislim nikog drugog na tom mestu zato što sam provela dve godine sedeći pored njega – rekla je ona.

-Volim Stvena, postali smo bliski tokom rada na emisiji.

Pevačica je takođe rekla da će Tajlerov odlazak uticati na njenu odluku da li će ostati ili ne u šou. Menjanje sudija u “Idolu“ uticalo je i na gledanost šoua. Finale te emisije u kojoj je pobedio Filip Filips gledalo je 21,5 miliona gledalaca, što je najniži rejting u 11 sezoni “Američkog idola“.

Povezana vest:  MistakeMistake objavili novi album