Harry_Styles_Night_Out

Hari Stajls će na kraju ostati sam
 
Harijevi drugovi iz One Directiona smatraju da će najeksponiraniji član popularnog benda za kojim luduju tinejdžerke ostareti sam.
Iako ima samo jedan album, Up All Night, One Direction je trenutno najtraženija boy band pop senzacija, a popularnost joj iz dana u dan raste.
Za Harija njegovi drugovi kažu da je vrlo koristan prilikom upoznavanja devojaka, ali kad je pako njemu samom, baš ga i ne prati ljubavna sreća.
-Bojimo se da će ostareti sam i usamljen. Meni i mojim kolegama je pomogao upoznati devojke. Svima pomaže po pitanju tih stvari, ali sam baš nema sreće u ljubavi. Strah nas je da će jednoga dana biti sam – rekao je Liam Pejn iz One Directiona koji je trenutno u srećnoj vezi s plesačicom Danijele Peazer.
Hari (18) je dosad bio povezivan s TV prezenterkom Karoline Flak (32) i s još jednom 32-godišnjakinjom, udatom DJ-icom Lusi Horobin, što je izazvalo mnoge komentare.
Kako je ranije objavljeno, Liam i Hari žele da kupe kuće u Primrose Hillu, u severozapadnom Londonu.
-Momci su zagrejani za taj deo Londona. Puno je poznatih koji tamo žive i vrlo je mirno – rekao je jedan izvor za The Sun.

 

Povezana vest:  Bend ŽeneKese sutra na Zidiću ispred Doma omladine Beograda