muse2

MTV WORLD STAGE – MUSE
 
MTV World Stage je besplatna ulaznica za sedište u prvom redu najatraktivnijih koncerata širom sveta. Svakog petka sa početkom u 20:10, na MTV kanalu možete da pogledate atmosferu sa najboljih koncerata, zato se zavalite u svoju omiljenu fotelju i uživajte!
Ove nedelje vam donosimo snimak fantastičnog koncerta engleskog alternativnog sastava Muse sa nemačkog festivala Rock am Ring.
Sa pet studijskih albuma Muse su prodali više od 10 miliona albuma širom sveta, a bend osvaja svetsku publiku svojim fantastičnim nastupima uživo. Od 2000. godine do danas osvojili više od 35 nagrada. Među najbitnijim se izdvajaju dve Brit nagrade, devet NME nagrada, osam MTV nagrada, četiri Kerrang! nagrade, kao i pet nagrada magazina Q. Bend je često nagrađivan kao najbolji live bend na planeti.
Koliku slavu uživa ovaj bend dokazuju i činjenice da je ovaj muzički trio nosio Olimpijski plamen u svom gradu Teignmouthu, a njihova pesma „Survival“ je odabrana kao zvanična pesma Letnjih olimpijskih igara koje se ove godine održavaju u Londonu.
Dok sportska groznica ne zavlada svetom, opustite se uz MTV i sjajan koncert grupe Muse.

 

Povezana vest:  Elton Džon ne voli rijaliti TV