SOUTH-PARK-S16-Cartman-Finds-Love 

NAJNOVIJE EPIZODE SOUTH PARKA STIŽU NA MTV OVE NEDELJE!
 
Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh i Kenny McCormick jedni su od najpopularnijih animiranih „večitih“ dečaka, koji žive u gradiću South Park odakle nas već godinama zabavljaju nesvakidašnjim inteligentnim humorom.
U 16. sezoni „na udaru“ će se naći najrazličitije teme. Dečaci će pribeći drastičnim merama kako bi sačuvali „svetost prostorije u koju i car ide peške“ i tužice kreatora toaleta, iako je on odavno umro. Cartman će se zaljubiti, doživeće potpuno nove i neočekivane religiozne uvide, a na kampovanju će svi saznati šta znači kad ti je život ugrožen i to, ni manje ni više, nego od dosade. Družina će se takođe pozabaviti, na samo njima svojstven način, popularnim internet fenomenima, TV prodajom i važnim društvenim pitanjima kao što je privođenje producenta filma Koney 2012.
South Park je američka animirana serija koja se emituje od 1997. godine. Autori su Trej Parker i Met Stoun. Serija se bavi doživljajima četvorice dečaka i njihovih poznanika u gradiću South Park u američkoj saveznoj državi Kolorado. Karakteristična je po nadrealizmu, parodiji, satiri i crnom humoru koji kao temu imaju američku kulturu, društvene tabue i razna aktuelna društvena i politička zbivanja. Humor i poruke serije često su predmet kritika raznih društvenih grupa. Do sada je snimljeno 16 sezona, što South Park, posle Simpsonovih, čini drugom najduže emitovanom američkom animiranom serijom.
Od nedelje, 22. jula od 20:40, i reprizno ponedeljkom u 22:40, utorkom u 21:30 i četvrtkom od 23:00

 

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu: Alesandrova kuhinja