armin van buuren_2012

PARTY SEZONE ZAPALIO PAPAYU

Najbolji DJ sveta ARMIN VAN BUUREN sinoć je održao party za pamćenje. Dugo se nije mogla osetiti takva pozitivna energija, a imune na nju nisu ostale ni Tatjana Dragović, Vanja Mamić, Anamarija Asanović, Ivica Đuzel i mnogi drugi.

Holanđanin Armin Van Buuren, najbolji DJ današnjice sinoć je priredio nezaboravnu proslavu desete godišnjice novaljskog kluba Papaya. Jutarnje sunce iznad Velebita bilo je znak da je čarobnom druženju kraj za ovu godinu. U više od pet sati Armin je puštao brojne svoje hitove uključujući In & Out Of ove, Suddenly Summer i druge.

Povezana vest:  Reper Džej Zi u oktobru na sudu zbog plagijata

-Bez teksta sam i na rubu suza radosnica. Čarobna ste publika koju se retko susreće. Večeras smo svedočili jedinstvenom iskustvu koje ću pamtiti celi život. Ovo je jedan od najboljih partija i klubova u kojima sam svirao. Čestitam Papayi i Hrvatskoj. – izjavio je emotivan Armin Van Buuren.

nicky romero_2012

Najstariji Papayin Festival Day&Night nije propustila ni prekrasna Tatajana Dragović koja se zabavljala u društvu Vanje Mamić i brata Igora. Mlada modna dizajnerka Anamarija Asanović prvu je zoru u Papayi dočekala u društvu prijateljica, a stari znanci Alexei Puninski, Radovan Stošić i Ivica Đuzel plesali gotovo cele noći.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

Jubilarna deseta sezona za Papayu je ujedno i rekordna, kao i za turističku zajednicu grada Novalje koja beleži rast broja gostiju, te još jednom potvrđuje kako je destinacija Novalja – Pag jedna od najposjećenijih u Hrvatskoj. Papaya Day&Night Festival prate brojne novinarske ekipe koje su pristigle iz Evrope, regije i Hrvatske, a slike sa Festivala pozdraviće milione širom sveta. Poslednjeg dana na Festivalu gostuje dinamičan DJ dvojac Cosmic Gate.

Uz nastupe vodećih DJ-a sveta od ovog leta Papaya svim posetiocima poklanja i scensko – plesni spektakl pet dana i večeri nedeljno u izvođenju italijanskih performera. Jedinstvena scenografija i pokreti ostavljaće vas bez daha, a muzici i samom partiju daju jednu novu dimeziju. Vodimo vas u svet mašte, neopisive sreće i zadovoljstva prožetog snažnim emocijama.

Povezana vest:  X FACTOR, Maja Novaković podržava takmičare

Sve informacije kao i ulaznice za Festivale i programe kluba Papaya možete osigurati na web adresi www.papaya.com.hr . Klub Papaya otvoren je svakog dana 10 – 16 h Detox / 16 – 20 h After Beach Parties / 22 – 06 h Night Parties.

{vsig}AVB{/vsig}