Daren_Emerson

GUARANA FOAM FEST 2012
Daren Emerson četvrti headliner Guarana Foam Festa
 
Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova ugostiće svetski pozatog di džeja Darena Emersona, jednog od hedlajnera četvrtog po redu Guarana Foum Festa, koji se održava 1. septembra u Beogradskoj Areni.
Survajverke će naime, kao vip promoterke festivala, uzeti na sebe i odgovornost da budu vip hostovi, odnosno domaćice popularnom svetskom muzičaru, što podrazumeva zajedničke obilaske znamenitosti srpske prestonice, i drugih beogradskih atrakcija.
-Mislim da ćemo biti sjajne domaćice, ma da bih se ja dosta bolje snašla u Skoplju, ali dobro, Stanija i ja se odlično snalazimo u mnogim situacijama, pa je ovo mačji kašalj, kaže kroz smeh popularna Makedonka Aleksandra Nakova.
-Pokazaćemo mu čari Beograda u pravom smislu te reči! Arhitektura, parkovi, bulevari, sve će morati da vidi čak i ako bude 40 stepeni, dodaje Stanija.
Daren Emerson, Britanac čiji su hiovi „Grejslends“ i „Au Go Go“ obeležili prethdnih nekoliko godina, nastupiće u Areni pored Kurdva Maverika, Arno Kosta, Aleksa Gaudina i mnogih drugih svetskih di džej faca.
Karte za ovaj muzičko-scenski spektakl se mogu kupiti na blagajni Beogradske Arene , preko Card Servis-a, u Dom Sindikata, tržnom centru „Ušće“  i još u 60 mesta u Srbiji i regionu.
Cena karte u promotivnom periodu iznosi 1599 din, dok će regularna cena iznositi  2200 din.

 

Povezana vest:  Bedem fest i NVU Bunker 9. maja objavljuju saradnju