lady gaga fame fragrance

Saznajte sve o parfemu Lejdi Gage
 
Informacije o prvom mirisu Lejdi Gage dugo su se čuvale u tajnosti, ali nakon što je pevačica sama na twitteru objavila maštovitu reklamnu kampanju na kojoj se minijaturni muškarci penju po njenom golom telu, u javnost su procurele svi detalji o parfemu „Fame“, izveštava portal Fashionista.
Ovo je prvi miris koji je potpuno crn – to se odnosi i na bočicu, ali i na sam parfem koji se, u dodiru s telom, pretvara u transparentnu tečnost. PR kuće Coty izjavio je: „Crna boja pokazuje intelektualnu notu ovog parfema“.
Neće mirisati po spermi (kao što je bilo najavljivano). Gagin prvi miris donosi nam note šafrana, meda, breskve, tigraste orhideje i jasmina.
Note su raspoređene na neobičan i jedinstven način. Premda uobičajeni mirisi imaju početnu, srednju i završnu notu, kreatori ovog originalnog parfema osmislili su „trapez nota“, što znači da one „iskaču“ nepredvidljivim redosledom.
Originalnu fotku za kampanju snimio je  Steven Klein, koji će napraviti i tv spot za miris „Fame“.
Uz parfem „Fame“, moći će da se kupe i crni sapun, losion za telo i gel za tuširanje s istim mirisom.
„Fame“ će se prodavati na čak 30,000 mesta širom sveta.
Parfem dolazi u tri veličine, a cene će se kretati od 19 do 79 dolara za bočicu pod nazivom Ultimate Masterpiece koju je dizajnirao Nick Knight.
Mirisni prvenac Lejdi Gage u parfimerijama bi se trebao naći u septembru ove godine.

 

Povezana vest:  Nakon rasprodatog SNP-a, Simply the best symphony stiže u Beograd