papaya4_2012

PAPAYA PREDSTAVLJA 1Oth ANNINVERSARY NEDELJU

Novaljski klub PAPAYA ove nedelje predstavlja 10th Anniverasy Festival koji će od 24. – 27. jula ugostiti vodeća imena elekronske muzike kao što su Eddie Halliwel, Hardwell, Joris Voorn, The Shapeshifters, te mnogi drugi. U četvrtak 26. jula iz Novalje će zaploviti rođendanski brod sa 300 najvernijih fanova, a rođendanski tulum na brodu zapaliće gostovanje britanskog dvojca The Shapeshifters i Dj Pookieija. Jubilarna deseta sezona 30. najboljeg kluba na sveta za 2012. godinu prema prestižnom muzičkog magazinu DJ MAG ovim će se rođendanskim festivalom kroz čitavih sedam dana zahvaliti svim vernim posetiocima koji Papayu posećuju iz 80 zemalja te pružiti neponovljiv muzički doživljaj. O klubu Papaya poslednjih su godina izveštavali brojni svetski mediji kao što su BBC, CNN, Ryanair magazin, Daily Mail, News Of The World, Hello, Cosmopolitan, TNT i brojni drugi. Rođendanska 2012. letnja sezona sudeći po dosadašnjim rezultatima biće rekordna od otvaranja kluba.

Povezana vest:  KONTRA GOST EMISIJE IMPULS

EDDIE HALLIWELL – engleski super star DJ koji je po prestižnom muzičkom  magazinu MIXMAG proglašen vodećim DJ-em dance muzike  za 2003. i 2005. godine. Jedan je od uzdanica britanskog BBC Radio 1, što mu donosi i priznanje kao najvećeg DJ talenta svoje generacije. Eddieva rezidnecija Fire IT Up po prvi puta od ovog leta u nekoliko termina gostuje u klubu Papaya.

HARDWELL – višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ počeo je svoju karijeru sa svega 13 godina. Holandska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izuzetan  dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminenta klubska mesta elektronske muzike. Njegov muzički  identitel može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim saradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pkrenuo vlastitu radio emisiju Hardwell on Air, a njegov gusti koncertni raspored vodi ga širom sveta.

Povezana vest:  Balašević večeras pod vedrim nebom na Kalemegdanu!

JORIS VOORN – holanski DJ poreklom iz Rotterdama odrastao je u muzičkoj porodici  a zanimanje za elektronsku muziku  pokazao je sredinom 90tih. Početkom 2000te otvara svoj muzički studio te izdaje prvi singl te prvi veliki hit Incident koji ga lansira u svet globalne DJ scene. Nastupao je širom Evrope, Australije, Japana, Hong Konga, New Yorka….

Povezana vest:  Rasprodat jedan od tri koncerta grupe irieFM

britanski dvojac pod imenom Simon Marlin i Max Reich krije se iza ove svetske DJ atrakcije već dobro poznate hrvatskoj publici. Osim brojnih saradnji u house muzici, sarađivali su sa Gerge Michaelom, Christinom Aguilerom, Mobyjem, Faithless, Leonom Lewis i brojnim drugim pop zvezdama. I ovog leta vraćaju se na Ibizu u sklopu rezidencije Defected@Pacha, ali će i ostali ljubitelji njihove muzike imati priliku čuti i videti ih širom sveta.

Sve informacije kao i ulaznice za Festivale i programe kluba Papaya možete osigurati na web adresi www.papaya.com.hr .Klub Papaya otvoren je svakog dana 10 – 16 h Detox / 16 – 20 h After Beach Parties / 22 – 06 h Night Parties.