xf atmosferaX FACTOR ADRIA 2015
Saznajte kakva je atmosfera u Kombank areni pred spektakularno superfinale X Faktora!

Jedini tv fomrat koji ima veličanstveno superfinale u Kombank Areni „X Factor Adria“ za nekoliko sati se završava! Večeras publika odlučuje ko od preostalih šest kandidata ima X faktor: Magdalena Bogić, Iva Ćurić, “9 Control“, Bobi Mojsovski, Amel Ćurić ili “Highway trio“ – pobednik može biti samo jedan, a pored laskave titule, pobedniku sleduje i novčana nagrada u iznosu od čak 20.000 evra!
Atmosfera u Kombank areni je uzavrela, superfinalisti vežbaju svoje nastupe, a svetski superstar Džejms Artur ljubazno razgovara sa celim timom i takmičarima popularnog formata.
-Veoma je prijatan i raspoložen da popriča i da se fotografiše sa svima! – čuje se u hodinku. Kandidati su pomalo nervozni jer ih očekuje najuzbudljivije veče do sada, ali nema razloga za brigu
-Uvek imam pozitinu tremu, međutim to je ono što me vuče napred, da budem najbolji što mogu! – kaže Bobi, dok Amel deluje potpuno opušteno.
-Srećan sam što ću večeras videti meni drage ljude kako na bini, tako i u publici. Mnogo mojih navijača dolazi sa navijačkim transparentima i presrećan sam zbog toga – ističe Massimov kandidat.
Pored popularnog Artura, večeras nas očekuje i nastup Jelene Rozge koja publici predstavlja novu pesmu „Kraljica“. Kako su mediji ranije objavili i žiri X Faktora nam je spremio iznenađenja, pa ćemo videti i njihove nastupe, a pred neizvesno superfinale pitali smo sudije šta očekuju od svojih kandidata:
-Od superfinala očekujem krv, suze i znoj’ – kaže kroz šalu Tonči i dodaje: -Svi su pobednici jer su na neki način profitirali, a uspeće onaj ko kasnije bude imao najbolje autore. Publika je ta koja bira!
Željko je jedini član žirija kome je ovo druga sezona: – U odnosu na prošlu godinu mi je bilo lakše iskustveno, ali mi je bilo podjednako teško zbog onih koji ispadaju. Ne razmišljam o tome ko će biti pobednik jer publika odlučuje, ona je najmerodavnija, mi smo tu da pomognemo kandidatima. Samo se nadam se da će do kraja ostati ovako pozitivna atmosfera koja je vladala do sada!
Massimo očekuje veoma uzbudljivo veče: – Očekujem da se publici koja bude u Kombank Areni, ali i onima koji gledaju kod kuće, zaledi krv u žilama. Biće puno uzbuđenja! Mislim da je ovaj šou odličan, odrađen po sveskim standarima i veoma mi je drago što sam deo cele ove priče. Pobednika bira publika, ali to ne mora uvek biti izvođač najboljih vokalnih sposobnosti. Može biti i pevač sa najvećom harizmom ili recimo najsimpatičniji, koji u pravom trenutku ponudi celog sebe, svoje emocije publici. Ovaj šou je dao mnogo ovim mladim talentovanim ljudima, dao im je iskustvo, fanstastične uslove. Da se dođe do toga treba raditi 20 godina, a oni su to dobili odmah na početku.
Jedina dama u žiriju, Aleksandra, očekuje veliku borbu:
-Očekujem da superfinale bude vrlo uzbudljivo, napeto i da se svi kandidati bore kao lavovi. Mislim da ne pobeđuje uvek najbolji, nego onaj ko je najzanimljiviji publici, a u tome je velika razlika. Ja uvek glasam za kvalitetne, mlade pevače, a ne za atrakcije. Ponosna sam na sebe i svoje kandidate jer smo napravili tim vrhunskih pevača koji su se međusobno podržavali i voleli i poslali jednu ozbiljnu poruku bratstva i jedinstva u ceo region.
Mentori će navijati za svoje kandidate, ali samo publika odlučuje. Večeras od 21h pratimo superfinale na Prvoj televiziji, a najsrećniji direktno iz Kombank Arene.

Povezana vest:  Britanski DJ, ALEXANDER NUT nastupa u Beogradu 31. oktobra