zeljko_vasicŽeljko Vasić u pop takmičenju „Stars“ na TV Košava 

U utorak 16. marta u emisiji “Stars” pred desetom grupom takmičara pojavio se izuzetno popularni mladi pevač i od skora otac devojčice Lenke, Željko Vasić. Zajedno sa drugim članovima žirija Cvetom Majtanović i Banetom Opačićem, Željko će u četvrtak odlučiti ko će od takmičara nastaviti dalje takmičenje.
Od takmičara iz ove grupe izdvojio se Saša Kraguljac koji je otpevao pesmu Crvene Jabuke “To mi radi” čije je glasovne mogućnosti pohvalio Željko Vasić ,koji je bio više nego iskren po pitanju nastupa i vokala svih takmičara, što je možda pomalo i uplašilo takmičare. 
U daljem takmičenju “Starsa” ostaje da vidimo ko će osvojiti sjajnu nagradu koju su obezbedili Radio S i Stars music. Svakog utorka i četvrtka u 21.10h na televiziji Košava možete pratiti ovo uzbudljivo takmičenje a sve ono što ste propustili možete naći na zvaničnom sajtu www.starsmusic.rs
Da podsetimo, nagrada nije novčana ali pobednik dobija maxi singl, promotivnu kampanju, debitovanje na Radijskom festivalu ove godine i direktno učešće na Radijskom festivalu 2011 godine. Trka se nastavlja.

Povezana vest:  Fond „StayCreative – OstaniKreativan" privukao veliku pažnju domaćih i stranih muzičara