negativU emisiji TakeOver svoje pesme predstavlja grupa Negativ

Ovog petka 19.03, u 20:30 u emisiji TakeOver svoje omiljene spotove predstavljaju članovi grupe Negativ, jednog od najuticajnijih rok bendova mlađe generacije u regionu.Ovaj bend predstavlja jedinstveni spoj energične svirke i jednog od najboljih ženskih vokala,
Ivane Peters. Rok sastav Negativ, je do sada snimio četiri albuma. Ovu grupu, pored Ivane, čine: Nikola Radaković – Džoni, Milan Zlatanović – Zmolen i Dario Janošević. 
Negativ je već prvim singlom Ja bih te sanjala, sa albuma prvenca Negativ (1999), skrenuo pažnju svih medija i šire publike na sebe. Sa Ivaninim glasom, buntovničkim stavom i energijom ostalih momaka iz benda, Negativ je zauzeo mesto jednog od najboljih srpskih bendova. Bend je, zatim, krenuo na vrlo uspešnu turneju i posle duže pauze izdao album Ni ovde ni tamo (2003). 
Posle pauze, Negativ se uspešno pojavljuje na festivalu Beovizija sa hit singlom Zbunjena. To je ujedno bila i najava novog albuma Tango (2004), koji je odlično primljen kod publike. Ubrzo, bend se povukao i posle duge pauze u aprilu 2009. izlazi, pet godina očekivan, novi album Spusti me na zemlju.

Povezana vest:  Objavljena prva pesma srpskih Bitlsa