Sheryl Crow

Progonitelju Šeril Krou određena privremena zabrana prilaska
 
Progonitelju pevačice Šeril Krou, koji je pretio da će je ubiti, određena je privremena kazna zabrane prilaska dobitnici Gremija, prenose svetske agencije.
U zabrani sudije se navodi da Filip Gordon Sparks (45) mora da se drži 90 metara od pevačice i da ne pokušava nikakav kontakt sa njom, njenom porodicom ili sa ljudima koji rade za nju.
Krou je navela da se plaši Sparksa jer je u svojim neosnovanim tvrdnjama putem interneta govorio da je ukrala novac od njega i upala mu u njegovu kuću.
Krouova je takođe navela da je Sparks nedavno došao do kancelarija jedne unije zabavljača i rekao jednoj radnici da planira da ubije Šeril Krou.
Radnica u Federaciji udruženja američkih glumaca na televiziji i radiju napisala je u svojoj izjavi da je ona razgovarala sa Sparksom 16. jula i da je on pretio pevačici.
On je takođe pretio da će ubiti izvršnog direktora federacije Harvija Vejstejna zato što je verovao da su ga on i pevačica snimali i ukrali milione od njega, svedočila je radnica.
Privemena odredba je odobrena 24. jula i prvi ju je objavio u ponedaljak sajt koji prati poznate ličnosti TMZ. Saslušanje za trogodišnju bezbednosnu odluku zakazano je 14. avgista u Santa Monici u Kaliforniji.
Šeril Krou (50) osvojila je devet Gremi nagrada i ima dva sina od 5 i 2 godine.

 

Povezana vest:  Zvezda američke andergraund muzičke scene Judžin Čedborn nastupa na Nova Festivalu