papaya 6

AFTER BEACH FESTIVAL U PAPAYI ZA VRHUNAC SEZONE

Vrhunac letnje sezone 2012. je ispred nas. Klub Papaya u iduća tri dana očekuje atraktivan After Beach Festival koji se od 01. – 03. avgusta u terminu od 16 – 20 sati održava na centralnoj pozornici na kojoj nastupaju Thomas Gold, Alex Kenji i Freemasons. Uz DJ-e kao posebna atrakcija nastupi su performera jedinstveni u ovom delu Evrope.

Ususret Festivalu u poslednja 24 sata u klubu se s društvom zabavljala i svetski top model Helena Šopar, TV urednik Siniša Kovačić sa suprugom Andrijanom, manekeni Vedrana Linardić i Marijo Anić Kremić, Survivor Radovan Stošić i mnogi drugi.

Povezana vest:  Objavljen novi album grupe twenty on pilots

performeri2AFTER BEACH Festival 2012.

01.08. 2012. // Thomas Gold je u samo nekoliko godina postao zvezda plesnih podija širom sveta. U poslednjih godinu dana u svetu muzike prepoznat je zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remixevima poput onog Delirium Silence, te odličnim live nastupima u vodećim svetskim klubovima poput Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu, i dr. Njegova su vlastita muzićka izdanja na redovnim play listama zvezdama poput Tiesta, Davida Guette, Sebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih.

02.08.2012. //
Alex Kenji DJ i producent pravog imena Alessandro Bacci međunarodno je priznat kao jedan od vodećih ljudi DJ sveta s desetogodišnjim iskustvom. Poslednjih godina izdaje brjne singlove koji oduševljavaju publiku širom sveta. Njegova je muzika house i tech house smera. Na ovogodišnjem predstavljanju kluba Papaya u Londonu Alex je nastupio u 02 areni i najavio ovoletnji nastup u Papayi.

Povezana vest:  ATOMSKA R:EVOLUCIJA EXITA!

03.08. 2012. // Freemasons su britanski muzički dvojac iz Brightona. Producenti Russell Small i James Wiltshire zajedničku su saradnju započeli pre šest godina i od tada se ne silaze sa svetskih top lista brojnim remixevima koji su ih i proslavili. When the heartache is over Tine Turner, Mesmerized Faith Evans, Déjà vu Beyonce, inače nominovaan za američki Grammy, Work Kelly Rowlad samo su neki od njihovih sveskih uspešnica. Dinamičan DJ dvojac u Papayi nastupa godinama, a upravo su nastupi na After Beach Festivalu upisani u istoriji kao jedni od najboljih provoda godine.

Povezana vest:  Jednodnevni festival "Vibes" sutra u Kombank areni

Sve informacije kao i ulaznice za Festivale i programe kluba Papaya možete osigurati na web adresi www.papaya.com.hr .Klub Papaya otvoren je svakog dana 10 – 16 h Detox / 16 – 20 h After Beach Parties / 22 – 06 h Night Parties.