lauferLegendarni Laufer ponovo na okupu 

Kultno izdanje legendarnih riječkih Laufera ponovo je u prodaji, nakon vinil izdanja objavljenog prošle godine, sada i u bogatom box setu!
Ove nedelje se pojavio ‘The Best off…’ Laufera koji sadrži album prvenac, bonus CD sa sjajnom nikad objavljenom unplugged snimkom s Radija Rijeka iz 1993. godine te DVD-om sa snimcima živih nastupa u ljubljanskim Križankama i zagrebačkom Kulušiću, te tri video spota nedostupna čak i na JuTjubu, ‘Svijet za nas’, ‘Lopov Jack’ i ‘Znam, znam, znam’. Bogata knjižica koja prati izdanje sadrži retke fotografije benda te liner note Aleksandra Dragaša.
Album ‘The Best Off’ originalno je objavljen 1994. godine i sadrži sve svima poznate hitove iz rane faze Laufera: ‘Svijet za nas’,’Moja voda’, ‘Lopov Jack’, ‘Dio tebe’, ‘Ljubav kao heroin’, pa čak i divlju verziju prikladne Wild Thing’, klasika Chipa Taylora iz Troggsa. 
Redizajnirani omot izdanja je delo Dejana Kršića ali zadržao je sve elemente originalnog izdanja: strip art work crtež Damira Urbana, tekstove ispisane njegovom rukom te fotografiju benda na naslovnici, na tragu psihodeličnih radova iz šezdesetih, snimljenu ispred ondašnjeg kluba Python, u parku Guvernerove palate u Rijeci.

Povezana vest:  Romantično veče na YOUBOXU - koncert Nevernih Beba večeras u 21h